https://bacaul.ro/vremea/?la=Comanesti

Carte de oaspeţi

Dată:: 18.04.2023

De:: Cavendish

Subiect:: Vești bune

Ai fost vreodată victima unei escrocherii? Ți-ai pierdut portofelul sau banii din cauza hackerilor falși online? Vă implor să contactați acest hacker de încredere și expert în recuperare HACKER AUTENTAL. Am fost victima oamenilor falși care se prezentau drept opțiuni binare și investitori în bitcoin, am pierdut o sumă de 10.000 USD și 2 BTC din portofelul meu bitcoin din cauza acestor falsuri. A durat ceva timp până mi-am dat seama că sunt înșelătorii și asta m-a durut foarte mult. Apoi un prieten de-al meu a auzit despre asta și m-a recomandat lui GENUINE HACKER care m-a ajutat să recuperez tot ce am pierdut. Pentru mai multe informații, trimiteți un e-mail la GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM sau prin WhatsApp +1 (260) 218-3592.

Dată:: 26.03.2023

De:: Francesco Sinibaldi

Subiect:: Un signe léger.

Dans le
ciel il y a le
désir d'un
tendre oiseau
qui chante
la jeunesse
d'un temps
disparu.

Francesco Sinibaldi

Dată:: 04.03.2023

De:: Francesco Sinibaldi

Subiect:: Le souffle des pensées. ( other version )

Je trouve dans
l'aube du matin
la douce atmosphère
d'une saison pleine
de grâce et alors,
quand le chant
de la neige revient
tendrement où l'eau
disparaît j'écoute,
en silence, la rime
des oiseaux...

Francesco Sinibaldi

Dată:: 16.08.2021

De:: Mark Alma

Subiect:: DIE WUNDERBARE FRAU, DIE MICH AUS SCHULDEN RETTET

Minunata femeie care mi-a acordat un împrumut și este fără datorii astăzi
Există cineva pe care trebuie să-l prețuiesc în viața mea, doamna Susanewolfgang și compania ei de credit, care mi-au dat recent un împrumut pentru a-mi stabili viața și a mă scoate din sclavia datoriei pentru totdeauna.
Mulțumită femeii cu inima bună care m-a salvat de stresul financiar și astăzi, după multe experiențe proaste cu multe companii de credit, sunt din nou lipsit de datorii, nu aș fi crezut niciodată că un creditor atât de bun ar mai exista până când un prieten de-al meu mi-a făcut cunoștință cu această minunată doamnă SUSANE WOLFGANG, companie de credit care mi-a acordat un împrumut de 3%, în cele din urmă am primit 8.000 de euro, am propria mea afacere, și tu poți fi fără datorii, cauți un împrumut pentru a începe o afacere, un împrumut auto, o factură a casei sau taxe de școlarizare, contactați-ne astăzi oricând prin e-mail: susanewolfgangkredit@gmail.com,
Whatsapp; +447537146783

Dată:: 10.08.2015

De:: Camelia Iancu

Subiect:: Aprecieri

Va felicit pentru toate actiunile voastre. O echipa dinamica, frumoasa si sa o tine-ti tot asa. Va multumim!

Comentariu nou