Implica-te

Fii membru de Cruce Roșie! Poți deveni membru cotizant, înscriindu-te la Crucea Roșie Română - Sbfiliala Comănești !
 

Ce este un membru de Cruce Roșie ?

membru-crucea-rosie-cluj

Membrii Crucii Rosii trebuie sa faca parte din una din structurile SNCRR, sa participe la activitatile acesteia, sa contribuie la dezvoltarea, sub toate aspectele, a SNCRR si sa-si plateasca cotizatia (12 lei /an), sa respecte si sa promoveze in activitatea lor Statutul si Principiile Fundamentale si sa duca la indeplinire deciziile organelor de conducere, de asemenea sa nu permita si sa nu se implice in acte care pot afecta integritatea si prestigiul SNCRR.
 


Calitatea de angajat in orice structura functionala a SNCRR este incompatibila cu orice functie de reprezentare in cadrul structurilor SNCRR indiferent de nivel de organizare.
 

Pe perioada exercitarii unei functii salariate la SNCRR se suspenda, de drept, functia de reprezentare in structurile de conducere ale SNCRR.

Fiecare membru primeste un carnet (de membru al Crucii Rosii). 


Informatii suplimentare la Sediul Crucii Roșii Comănești ( str. Liceului, nr. 4, or. Comanesti (Zavoi) sau la tel: 0234523733,  0751570262, fax: 0372875691, sau e-mail: crrcomanesti@gmail.com,  crucea-rosie-comanesti.webnode.ro/