Implica-te! Fii voluntar de Cruce Rosie!

07.01.2016 08:54

Dacă ai implinit vârsta de 16 ani și vrei să te alături echipei noastre, testând o posibilă carieră și totodată ajutând la crearea unei comunități mai bune, te așteptăm la sediu Crucii Roșii Comănești, strada Liceului nr.4, incinta școlii numărul 2 Zăvoi, la data de 15.01.2016 începând cu orele 13.00-15.00 iar pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, accesează site-ul: https://www.crucea-rosie.com/

Te așteptăm cu drag să te alaturi echipei noastre!

In momentul in care te vei prezenta la interviu, nu uita sa ai la tine: cartea de identitate

Implica-te! Fii voluntar de Cruce Rosie!

  • Vrei sa faci ceva deosebit cu viaţa ta?
  • Vrei sa faci ceva cu adevarat folositor lumii in care traiesti?
  • Vrei sa oferi o clipa din timpul tau liber celor nefericiti?Daca raspunsul tau este da, da si DA, atunci trebuie sa te implici acum!   Alatura-te unei familii de peste 10 000 de voluntari de Cruce Rosie din Romania.
 
Descarca de aici formularul de inscriere pentru voluntariat, completeaza-l si trimite-l la adresa de e-mail crrcomanesti@gmail.com. Dupa ce ai trimis formularul, te rugam sa contactezi echipa Crucii Rosii Comanesti la tel 0751570262 in vederea stabilirii unei intalniri in care sa afli detalii despre activitatea de voluntariat si in care vei participa la un interviu de selectie/departajare.

Ce inseamna voluntariatul?

După definiția din nr. 78/2014 pribind reglementarea activitatii de voluntariat in Romania, “voluntariatul reprezintă participarea voluntarului persoană fizică la activităţi de interes public desfăşurate în folosul altor persoane sau al societăţii, organizate de către persoane juridice de drept public sau de drept privat, fără remuneraţie, individual sau în grup;” Totodata, “voluntarul este orice persoană fizică, fără deosebire de rasă, origine etnică, religie, sex, opinie, apartenenţă politică, care a dobândit capacitate de muncă potrivit legislaţiei în domeniul muncii şi desfăşoară activităţi de voluntariat;”

Activitatea de voluntariat este reglementata în România prin Legea nr. 78/2014 pribind reglementarea activitatii de voluntariat in Romania

Conform unuia dintre cele 7 Principii Fundamentale ale Crucii Roșii, voluntariatul este o mișcare de ajutor dezinteresat.